perjantai 28. syyskuuta 2012

Valoa tunnelin päässä...

Tänään pakattiinkin auto kolmella kissalla ja yhdellä koiralla. Ajeltiin kohti Oiva eläinklinikkaa. Ensin lääkärin käsittelyyn pääsi Vilperi. Poistettiin tassusta dreeni ja viikon päästä mennään otattamaan tikit pois. Haava on parantunut hyvin.
Seuraavaks olikin Ennin vuoro. Enni on parantunut hyvin ainakin tähän mennessä. Ultrassa näkyi hyvin siisti virsarakko ja oikeanlaiset munuaiset. Eli tällä hetkellä näyttäis sujuvan hyvin, mutta koskaan ei tiedä. Viikon päästä mennään taas Ennin kanssa jälkitarkkiin.
No, pikkukissat pääsikin helpommalla kun ne sai vain rokotukset. Mutta marraskuussa pienet miehet kyllä joutuvat uudelleen klinikalle kun niiltä poistetaan sukukalleudet...

Nyt näyttäisi siltä, että kohta voitais päästä elämään sitä normaalia elämää. Ja toivotaan, että näin myös tulisi tapahtumaan.

Petra

4 kommenttia:

  1. Hienoa että Ennin vointi on parempaan päin! Toivotaan että toipuminen jatkuu! Haleja ja pusuja!

    VastaaPoista
  2. Voi miten kiva lukea hyviä uutisia. Toivottavasti toipuminen jatkuu :)

    VastaaPoista
  3. Men's Mens Titanium Wedding Rings - Etiquette
    Men's Mens wedding rings are titanium legs made of plastic wrap and fabric. These are the wedding ford transit connect titanium rings that titanium security you can customize 4x8 sheet metal prices near me to suit your needs. titanium jewelry piercing

    VastaaPoista